Tel.: +36 79 323 011
Mobil:+36 30 278 00 35

Cégünkről

A tulajdonosok – akik több mint húsz éve a hazai nyúlágazat szervezői – a bajai székhelyű Tetrabbit Kft.-t 2006-ban alapították azzal a céllal, hogy a ne csak a nyúltenyésztés és nevelés, hanem a feldolgozás és kereskedelem is átlátható és összehangolható legyen. Ezáltal a folyamat minden lépése ellenőrizhető, egészen a végtermék asztalra kerüléséig. Cégünk ebben a folyamatban hagyományos és relaxrabbit állattartással, illetve magyar nyúlhús kereskedelmével foglalkozik.

A Tetrabbit Kft szorosan együttműködik partnereivel és az Ifarm cégcsoport tagjaként is működik. A cégcsoport egymásra épülő vállalatai biztosítják a nyulak genetikai hátterét, a modern állattartási technológiát, naprakész szakmai tudást, és a közös fejlődést.

A szoros csapatmunka és elkötelezettség eredményeként mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piacon jelentős kapcsolatokat ápolunk. Nyúlhúst szállítunk többek között nagykereskedőkhöz az Európai Unióba, Oroszországba és a Távol-Keletre, de igény esetén ellátunk kisebb egységeket, például éttermeket is. Friss, előhűtött és vákuum csomagolt termékeink széles skálája mellett fagyasztott árupalettánk és konyhakész termékeink is közkedvelt.

Termékeink

A nyúlhús finom, egészséges és változatosan elkészíthető. Tekintse meg az alábbiakban termékeinket részletesen.