Tel.: +36 79 323 011
Mobil:+36 30 278 00 35

Felelősségvállalásunk

Vásárlóink felé:
A tőlünk telhető legnagyobb odafigyeléssel szolgáljuk ki kereskedelmi partnereink, fogyasztóink igényeit megbízható, egészséges termékeinkkel. Vásárlóink véleménye fontos számunkra, a visszajelzéseket átbeszéljük és ez alapján alakítjuk termelésünket.

Partnereink felé:
Elkötelezettségünk vállalkozásunk jogszerű és etikus működtetése, a HACCP irányelvek következetes betartása. Céljaink megvalósításának elősegítésére és a transzparencia erősítésére vezettük be az IFS integrált minősítési rendszert.

Munkatársaink felé:
Mindent megteszünk azért, hogy ne csak egy sikeresen teljesítő vállalkozás legyünk, de biztosítsuk az alkalmazottak stabil és megbízható megélhetését. Hiszünk benne, ha minden nap örömmel megyünk be dolgozni, az meglátszik termékeink minőségén is, ami az egyik fő feltétele vevőink kifogástalan kiszolgálásának, továbbfejlődésünknek, jövőnknek.

Környezetünk felé:
Saját magunk és gyermekeink felé vállalt kötelezettségünk környezetünk megóvása, a környezet terhelésének folyamatos csökkentése.

Korszerűsítettük a trágyakezelést: megállapodtunk helyi gazdákkal, akik műtrágya helyett a régi, jól bevált istállótrágyára álltak vissza. Így egyrészt kevesebb kemikáliát használnak a növénytermesztésénél, másrészt természetes nő a földek humusztartalma.

Termékeink

A nyúlhús finom, egészséges és változatosan elkészíthető. Tekintse meg az alábbiakban termékeinket részletesen.