Tel.: +36 79 323 011
Mobil:+36 30 278 00 35

„Csak nyúl” Nyúlfesztivál Józsa

2023. október 14. 

A „Nyúl-j bele” országos kampánysorozat-, a hazai nyúlhús-fogyasztás népszerűsítésének következő állomása a józsai „CSAK NYÚL” Nyúlfesztivál volt. A Tetrabbit Kft. országos kampány keretében népszerűsíti a hazai nyúlhús fogyasztását, célunk, hogy minél több fogyasztó megismerje a nyúlhús előnyeit és elkészítésének változatos módjait.

A józsai nyúlfesztivál megrendezése már sok éves hagyomány. A  nyúlfesztivál célja, hogy a családok legalább hetente egyszer fogyasszanak nyúlhúst, ami nagyon egészséges – hangsúlyozta Juráskó Róbert, a Nyúl Terméktanács elnöke. Hozzátette: a semleges ízű fehér hús az egyik legnagyobb fehérjeforrás, emellett kifejezetten alacsony a zsírtartalma.

 

A rendezvény keretein belül megtartott főzőversenyre több mint hatvan csapat regisztrált, az elkészült ételeket három fős zsűri értékelte. – A mércét nem a zsűri teszi magasra, hanem a főzőcsapatok, hiszen évek óta olyan minőségi ételekkel találkozunk itt, ez nem könnyíti meg a dolgunkat – mutatott rá Bede Róbert mesterszakács. A rendezvény alatt az érdeklődőket Bede Róbert mesterszakács főzőbemutatója és kóstolója várta, a helyszínen több mint 400 adag „nyúlhúsos paella” ételkóstoló került szétosztásra.

Termékeink

A nyúlhús finom, egészséges és változatosan elkészíthető. Tekintse meg az alábbiakban termékeinket részletesen.