Tel.: +36 79 323 011
Mobil:+36 30 278 00 35

Célkitűzéseink

A Tetrabbit Kft tulajdonosai, vezetői és alkalmazottai elkötelezetten, nap, mint nap azért dolgoznak, hogy a termelési lánc minden lépése során megfeleljünk az írott és íratlan szabályoknak; termelésünk biztosítsa a tulajdonosok, a munkatársak, a partnerek, a társadalom és a környezet érdekeinek egyensúlyát, és hogy az előállított termékeinkkel fogyasztóink elégedettek legyenek.

Legfőbb célunk tehát, hogy márkázott, ellenőrzött és kiváló minőségű termékek előállítójaként piacvezetővé váljunk Közép-Kelet Európában.

Ennek érdekében vezetőinket és alkalmazottainkat folyamatosan képezzük, kutatunk és fejlesztünk a hatékonyság és az állattenyésztés fajlagos mutatóinak javítása céljából, és a saját audit kiépítése mellett a tanúsító szervezetek kontrolljának is megfelelünk.

„A felnevelt nyulaknak nem csak tenyésztői, tartói, hanem gazdái vagyunk”

Nyulainkat a szükségleteinek megfelelően tápláljuk, gondozzuk és az életmódjuknak megfelelő módon tartjuk. A saját és a velünk szerződéses kapcsolatban lévő telepeken folyó munkát rendszeresen ellenőrizzük, állatjóléti szempontból auditáljuk és együttműködünk a Fehérkereszt Állatvédő Ligával. Állatjóléti intézkedéseinkről és tanúsítványainkról bővebben is tájékozódhat oldalunkon.

„A folyamatos párbeszéd elengedhetetlen”

Partnereinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot különböző tenyészállat-, sperma-, technológiai-, és a közös kutatási programok keretében. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk vevőink véleményére is kínálatunk kialakításában.

„Fejlesztés egyenlő minőség”
Tenyész- és hízlaló-épületeink az európai versenytársakkal megegyező modern technikával vannak felszerelve. Korszerű klíma technika biztosítja állataink egészségét a nyári forróságban vagy a téli hidegben. Nyulainknak a legmagasabb szintű svájci állatjóléti kritériumoknak megfelelő körülményeket biztosítunk.

Termékeink

A nyúlhús finom, egészséges és változatosan elkészíthető. Tekintse meg az alábbiakban termékeinket részletesen.