Tel.: +36 79 323 011
Mobil:+36 30 278 00 35

Nyáron, a legnagyobb svájci haszonállat védelmi szervezet, a KAGfreiland ellátogatott a Tetrabbit Kft. bajai telepére.

Sándor Ferenc – tulajdonos és ügyvezető igazgató, aki az élő állatokért felel – vezette körbe a szervezet képviselőit, Roman Weibel menedzsert és Nadja Brodmann zoológust, akik a Tetrabbit „relax rabbit” nevű állattartási módszerét ellenőrizték.

A KAGfreiland haszonállat védelmi szervezet elsődleges célja, hogy az állatvédelmi előírásoknak megfelelően tartsák az élő haszonállatokat, és törekszenek annak népszerűsítésére, hogy a tenyésztők a ketrectartásról térjenek át az istállótartásra.

A szervezet munkatársai megtekintették a már meglévő, és a két új istállót, megvizsgálták a Tetrabbit tartásrendszer pontos leírását tartalmazó kézikönyvet. KAGfreiland képviselői kiváló minősítést adtak a nemzetközi szinten is ritkának számító „relax rabbit” elnevezésű, új istállótartási módszerre.

A Tetrabbit Kft. vágóhídján jelenleg átalakítási munkálatok folynak. Nemrégiben fejezték be a daraboló üzem és egyéb termek padlójának műgyantával történő fedését. Ez egy higiénikus megoldás, könnyű tisztíthatósága miatt a szalmonella és egyéb baktérium kialakulásának veszélye jelentősen csökken.

A látogatásnak és a svájci szervezet képviselőinek elégedettségének eredményeképpen a Tetrabbit Kft. jóváhagyást kapott arra, hogy termékcímkéjén szerepeltesse a KAGfreiland logóját, jelezve ezzel a nemzetközi elismertséget.

Termékeink

A nyúlhús finom, egészséges és változatosan elkészíthető. Tekintse meg az alábbiakban termékeinket részletesen.