CégünkrőlCélkitűzéseinkTermékeinkAjánlatainkÁllatjólétReceptekSajtóHírekMagazinLetöltésekElérhetőség
Magyar Deutsch English Русский
TermékekReceptek

Göngyölt nyúlgerinc, nyúl saslik gombával, vaskúti nyúlmáj rizottóval…

Ez a pompázatos menü a 2010. évi Tetrabbit Partnertalálkozó főzőversenyére nevezett Tetrabbit-partnerek ötleteiből valósult meg, május 13-án, festői környezetben a Kastély Hotel Szirák****-ban. Örvendetesen sok partnerünk tisztelte meg érdeklődésével a partnertalálkozót. Az ország minden tájáról érkeztek partnereink, akik nélkül elképzelhetetlen a Tetrabbit sikere! 

A Partnertalálkozó keretében összegeztük a Tetrabbit közelmúltban elért eredményeit és bemutattuk jövőre vonatkozó terveinket. A találkozó programjából természetesen a kulináris élvezetek sem maradhattak el!

 

 

A szakmai program utáni könnyű ebéd a Tetrabbit magyar piacra kifejlesztett védőgázas pácolt, ízesített nyúlhús termékeinek bemutatkozója volt. Az ízletes falatok elfogyasztása után vette kezdetét a szabadtűzi főzőverseny. A hirtelen kerekedett hatalmas vihar sem befolyásolta a csapat jókedvét, egy szabadtéri sátor menedékében a 11 résztvevő csapat  kondérjában hamarosan rotyogott a versenyfogások sora. Az értékes nyeremények is motiválták a csapatok főzőkedvét, a 100 000 Ft összértékű Bikali Élménybirtokon való kétszemélyes hétvége, mint fődíj vonzónak bizonyult!

 

 A már estébe hajló értékelést nagy izgalommal fogadták a csapatok. A zsűri tagjai Dr. Orosz Szilvia a Szent István Egyetem képviseletében és Francesco Menozzi, a Bácska Zrt. képviseletében kóstolta meg az illatos nyúlhús finomságokat.

Az első három helyezett csapat:

I.díj:    BÁCS-VAD KFT. Feke Zsolt tulajdonosa , segítői a Tetrabbit Kft-től: Roboz Magdolna, Török Zoltán, Varga Andor, Tóth Imre. Az elkészített étel: Vaskúti nyúlmáj rizottóval

 II.díj:    LEPOREX TEAM (Nagy Tibor, Rásáné Sztana Noémi, Tószegi Zsuzsanna, Faragó Beatrix) Az elkészített étel: Magyaros nyúlpörkölt

III. díj:    ANAS TEAM (Mohaupt Mónika, Fazekas József, Dunai Péterné Marika) Az elkészített étel: Göngyölt töltött nyúlgerinc, Nyúl saslik gombával, hagymával, pritaminpaprikával, Pesztós pirítós, könnyű tavaszi saláta.

 


Gratulálunk a remek ízkompozíciók megalkotásához! Feke Zsolt csapata teljesítményével kiérdemelte, hogy a Tetrabbitot képviselheti az agárdi Cigánymeggy Fesztiválon, július 3-án megrendezésre kerülő szabadtűzi főzőversenyen.

Köszönjük a lelkes szervezést Kiss Andreának, minden kedves résztvevőnknek pedig eredményes évet kívánunk!

Csúvár Zsolt, ügyvezető

 
Cégünkről - Célkitűzéseink - Ajánlataink - Állatjólét - Receptek - Letöltések - Partnereink
©Tetrabbit.hu | minden jog fenntartva