CégünkrőlCélkitűzéseinkTermékeinkAjánlatainkÁllatjólétReceptekSajtóHírekMagazinLetöltésekElérhetőség
Magyar Deutsch English Русский
TermékekReceptek

Rozmaringos nyúlcomb recept nyerte a karácsonyi receptversenyt

December 17-én lezárult a Gasztrabbit bloggerversenye, amelyre karácsonyi ihletettségű nyúlhúsból készült recepteket vártunk a résztvevőktől. A versenyt magyar gasztrobloggereknek hirdettük meg, akik tetszőleges Tetrabbit- nyúlhúsból készíthették el kedvenc receptjüket.

17 gasztrobloggertől mindösszesen 47 recept érkezett. Finomabbnál finomabb, valódi ételkölteményekkel gazdagodtunk.  A recepteket Bíró Lajos, a Bock Bisztro tulajdonos séfje zsűrizte, aki első körben 16 kiemelt recept közül választotta ki a legjobbat.

A receptek elbírálása több szempont alapján történt. Bíró Lajos egyrészt figyelembe vette az étel karácsonyi jellegét, hogy mennyire illeszkedik az ünnep hangulatához. Nagy súllyal esett latba a kialakított ízharmónia, az étel összetettsége, illetve különlegessége. Fontos szempont volt továbbá a konyhai feldolgozás módja, a helyes konyhatechnikák alkalmazása.

Mindezen szempontok alapján a győztes Hadarik Rita, a wwww.ritakonyhaja.hu blog szerzője lett. A győztes recept a  „Rozmaringos nyúlcomb karácsonyi almás chutneyvel”.

A verseny a Tetrabbit Facebook oldalán közönségszavazással egészült ki, ahol az összes beérkezett recept közül választhatták ki az érdeklődők a legjobbnak ítélt receptet.
2010. december 17-én 15 óráig összesen 797 szavazat érkezett a versenyzőkre. A legtöbben Gabojsza receptjét jelölték be, aki a Gabojsza konyhája című blog szerzője. A közönségnyertes  „Csicsóka krémleves csomboros nyúlkolbásszal” című receptet szintén megtalálhatják Gasztrabbit blogunkban.  

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük lelkiismeretes munkájukat és az ínycsiklandó recepteket!

 

 

 
Cégünkről - Célkitűzéseink - Ajánlataink - Állatjólét - Receptek - Letöltések - Partnereink
©Tetrabbit.hu | minden jog fenntartva