CégünkrőlCélkitűzéseinkTermékeinkAjánlatainkÁllatjólétReceptekSajtóHírekMagazinLetöltésekElérhetőség
Magyar Deutsch English Русский
TermékekHírek

A KAGfreiland látogatása Baján

Nyáron, a legnagyobb svájci haszonállat védelmi szervezet, a KAGfreiland ellátogatott a Tetrabbit Kft. bajai telepére.

 

Sándor Ferenc – tulajdonos és ügyvezető igazgató, aki az élő állatokért felel – vezette körbe a szervezet képviselőit, Roman Weibel menedzsert és Nadja Brodmann zoológust, akik a Tetrabbit „relax rabbit” nevű állattartási módszerét ellenőrizték.

 

A KAGfreiland haszonállat védelmi szervezet elsődleges célja, hogy az állatvédelmi előírásoknak megfelelően tartsák az élő haszonállatokat, és törekszenek annak népszerűsítésére, hogy a tenyésztők a ketrectartásról térjenek át az istállótartásra.

 

A szervezet munkatársai megtekintették a már meglévő, és a két új istállót, megvizsgálták a Tetrabbit tartásrendszer pontos leírását tartalmazó kézikönyvet. KAGfreiland képviselői kiváló minősítést adtak a nemzetközi szinten is ritkának számító „relax rabbit” elnevezésű, új istállótartási módszerre.

 

A Tetrabbit Kft. vágóhídján jelenleg átalakítási munkálatok folynak. Nemrégiben fejezték be a daraboló üzem és egyéb termek padlójának műgyantával történő fedését. Ez egy higiénikus megoldás, könnyű tisztíthatósága miatt a szalmonella és egyéb baktérium kialakulásának veszélye jelentősen csökken.


A látogatásnak és a svájci szervezet képviselőinek elégedettségének eredményeképpen a Tetrabbit Kft. jóváhagyást kapott arra, hogy termékcímkéjén szerepeltesse a KAGfreiland logóját, jelezve ezzel a nemzetközi elismertséget.

 
Cégünkről - Célkitűzéseink - Ajánlataink - Állatjólét - Receptek - Letöltések - Partnereink
©Tetrabbit.hu | minden jog fenntartva